Aurinkopaneeleilla muunnat auringon säteilyenergian edullisesti sähköksi | Joensuu, Eno ja koko Pohjois-Karjala

Auringon säteilyenergian hyödyntäminen sähkön tuotannossa on viisas valinta. Aurinkoenergia onkin ympäristön ja kukkaron kannalta erinomainen ratkaisu. Tarvitaan vain aurinkopaneelit, jotka muuntavat auringon säteilyn sähköksi.

Miten auringosta saadaan sähköä?

Auringonsäteily koostuu hiukkasista, jotka kuljettavat auringon säteilyenergiaa. Kun hiukkaset osuvat aurinkokennoihin, ne luovuttavat energiansa niissä oleville elektroneille, jota muodostavat sähkövirran kennojen virtajohtimiin. Aurinkopaneelit siis muodostuvat toisiinsa kytketyistä aurinkokennoista.

Aurinkopaneelit ja verkkoon kytkentä

Asennamme sähköverkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät noin 100 km säteellä Joensuusta. Erilaisilla kytkennöillä saadaan virtaa vaikka kaikkiin talon sähkölaitteisiin. Sähkö, joka tuotetaan yli oman tarpeen, ohjataan yleiseen sähköverkkoon. Mikäli oma tuotanto ei taas tuota tarpeeksi sähkö kodin tarpeisiin, puuttuva sähkö ostetaan sähköyhtiöltä.

Meiltä saat aurinkopaneelit asennuksineen

Paneeleja on monenlaisia, moneen tarpeeseen. Autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Järjestelmän oikea mitoitus ja asennus on tärkeää, jotta hankinta on kannattavaa ja laitteet toimivat optimaalisesti.

Helppoa ja huoltovapaata

Avullamme aurinkoenergiajärjestelmän hankinta käy vaivattomasti. Järjestelmä on kaiken lisäksi helppohoitoinen, sillä siinä ei ole liikkuvia osia. Aurinkopaneeleiden pyyhintä riittää huolloksi kerran, pari vuoteen.