Lämpökuvaus paljastaa piilevätkin sähköviat ja auttaa pitämään laitteet toimintakunnossa. Meiltä saat asianmukaiset sähkökeskusten lämpökuvaukset | Joensuu, Eno ja koko Pohjois-Karjala

Vialliset sähkölaitteet aiheuttavat paloja, tuotantokatkoja ja laiterikkoja. Säännöllinen kunnossapito auttaa havaitsemaan laiteviat, mutta aina tavallinen tarkastuskaan ei kerro kaikista ongelmista. Monissa laitteissa voi hyvinkin olla piileviä häiriöitä, jotka vain lämpökamera paljastaa. Lämpökuvaus onkin erinomainen keino selvittää ongelman lähteet ja ehkäistä kustannuksia lisäävät laiterikot. 

Lämpökuvauksessa sähkölaitteista etsitään mahdollisia lämpötilapoikkeamia. Käymme tutkittavat laitteet läpi järjestelmällisesti ja pureudumme ongelmakohtiin huolellisesti. Sähkötyöturvallisuusasiat ovat meille itsestään selviä. 

Muistathan, että sähköturvallisuuslain mukaan sähkölaitteiston haltija on vastuussa laitteiden kunnosta. Tarkastusten lisäksi säännöllinen lämpökuvaus on erinomainen kunnossapidon apuväline. 

Ota yhteyttä ja tilaa lämpökuvaus »