Sähkötyöt toiveidesi mukaan | Joensuu, Eno ja koko Pohjois-Karjala

Teemme kaikki sähkötyöt ja laajemmat sähköurakat Joensuun talousalueella. Meiltä saat myös sekä pienet että suuret sähköasennustyöt kaikkiin huoneistoihin ja kiinteistöihin. Ammattilaisemme tekevät myös laajat sähkösuunnitelmat toiveidesi mukaan.

Sähköurakointi

Teemme sähköurakoinnit niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Voit pyytää tarjouksen laajemmasta urakasta tai tilata sähkötyöt tuntityönä. Toteutamme töitä yksityisille kotitalouksille ja yrityksille aina kerrostalohuoneistosta liikehuoneistoihin asti. Suosimme laadukkaita sähkötuotteita ja -tarvikkeita.

Sähköasennukset

Sähköalan ammattilaisena olemme valtuutettuja hoitamaan kaikki sekä huoneistojen että kiinteistöjen kokonaisvaltaiset sähköasennukset ja pienasennukset keskusvaihtoihin asti. Palvelemme yksityistalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä.

Sähkösuunnitelmat

Onnistunut sähköistys tarvitsee pohjakseen huolellisen sähkösuunnitelman. Sähkösuunnitelman lähtökohtana on aina asiakkaan arkielämän tarpeet ja toiveet. Voimme suunnitella kanssasi esimerkiksi valokatkaisijoiden sijainnit ja keittiön pistorasiapaikat. Kerro meille toiveesi ja jätä sähkösuunnitelmasi ammattilaisen käsiin.

Kaapelinäytöt

Kaapelinäyttö on syytä tilata silloin, kun suunnitelmissa on esimerkiksi maanrakennusprojekti. Kaapelinäytön avulla varmistetaan, ettei kaivuualueella ole sähkö-, puhelin- tai tiedonsiirtokaapeleita. Kun kaapeleiden sijainti selvitetään, vältetään mahdolliset vahingot, työn viivästykset ja lisäkustannukset.

Antenniasennukset

Antenniasennukset tehdään Joen Sähköpojissa tottunein ottein. Suoritamme kaikenlaisten antennijärjestelmien asennukset ja teräväpiirtolisäykset, myös huollot sekä korjaukset. Ammattilaisen tekemä työ takaa laadukkaan ja häiriöttömän signaalin.

ATK-kaapeloinnit

ATK-kaapeloinnilla rakennetaan yhtenäiset, turvalliset ja toimivat verkot. Oikealla asennustekniikalla ja kohteeseen sopivalla materiaalivalinnalla on tärkeä merkitys järjestelmän toimivuuden kannalta. Näin varmistetaan verkkojen sujuva tiedonkulku.

Ovipuhelinjärjestelmät

Joen Sähköpojilta saat ovipuhelinjärjestelmät kiinteistöihin helposti ja luotettavasti. Teemme sekä ovipuhelinjärjestelmien asennus- että huoltotöitä.